04/05/17

08:51

Joop Zoetemelk

1985 was voor mij als renner een bijzonder jaar. Op woensdag 28 augustus, won ik Veenendaal-Veenendaal, met een bijzonder sterk rennersveld, als voorbereiding op het WK dat op 1 september zou worden verreden in het Italiaanse Giavera del Montello. De wedstrijd Veenendaal-Veenendaal is voor mij een herinnering die mij dierbaar is omdat ik vier dagen later in Italië Wereldkampioen werd.

Graag kom ik jaarlijks terug in Veenendaal om deze bijzondere wedstrijd mee te maken. Elk jaar verbaast het mij weer hoe hartelijk het publiek reageert op mijn aanwezigheid. Veenendaal-Veenendaal is een koers die niet verloren mag gaan.

Ik roep iedere wielerliefhebber op om de organisatie te steunen in hun streven de koers weer op het niveau van vroeger te brengen. Uiteraard kost dit een behoorlijke investering waarvoor ik alle bedrijven uit Veenendaal en omstreken oproep een “duit” in het zakje te doen.

Als u wilt kom ik op uitnodiging van u als sponsor van Veenendaal-Veenendaal een bezoek brengen aan uw bedrijf.
Hiervoor kunt u contact op nemen met Dries van der Klift via 0641371981.

Met vriendelijke groet en eventueel tot ziens tijdens de wedstrijd.

Joop Zoetemelk

Sponsoren

Comité van aanbeveling

Jeroen Wielaert

Het is de erelijst van een ware klassieker, om te beginnen met Joop Zoetemelk in 1985. Op de finish op de Veenendaalse Kerkewijk zijn vele groten hem gevolgd.

Lees meer

Joop Zoetemelk

De wedstrijd Veenendaal-Veenendaal is voor mij een herinnering die mij dierbaar is omdat ik vier dagen later in Italië Wereldkampioen werd.

Lees meer

Hennie Kuiper

Veenendaal » Veenendaal had zich gelijk geprofileerd als een wedstrijd waar alle kampioenen graag kwamen rijden.

Lees meer