Logo Veenendaal Veenendaal wit

Koersen 2024 live op tv

U bevindt zich nu op: Home » Koersen 2024 live op tv

11 april 2024 | Nieuws, Persbericht

Primeur: zowel vrouwen- als mannenkoers Veenendaal-Veenendaal live op internet en televisie

Voor het eerst in de geschiedenis is zowel de vrouwenwedstrijd als de mannenkoers van Veenendaal-Veenendaal live te volgen op internet en televisie.

De wedstrijd van de vrouwen op vrijdag 17 mei en de wedstrijd van de mannen op zaterdag 18 mei zijn live op televisie te zien via RTV Utrecht. Bovendien zijn beide koersen te volgen via de livestream op NOS.nl.

EUROPA EN VERENIGDE STATEN

Maar dat is nog niet alles, ook buiten Nederland kunnen wielerliefhebbers Veenendaal-Veenendaal volgen. De koersen zijn namelijk ook online live te volgen in Europa en de Verenigde Staten via Discovery+, de Eurosport app of Max. Daarnaast wordt er een samenvatting uitgezonden op televisie via Eurosport1 op zaterdagavond 18 mei (de vrouwenwedstrijd) en zondagochtend 19 mei (de mannenwedstrijd).

OOK OP REGIOSPORTVEENENDAAL.NL

Natuurlijk is Veenendaal-Veenendaal ook te volgen via uw lokale Veenendaalse sportwebsite www.RegiosportVeenendaal.nl In een tweedaags liveblog en meerdere artikelen volgen we Veenendaal-Veenendaal ook dit jaar op de voet. Met natuurlijk alles over de profkoersen, maar ook lokale verhalen en aandacht voor het NK voor raadsleden en de andere side-events.

Veenendaal-Veenendaal werd vorig jaar bij de mannen gewonnen door Dylan Groenewegen, die daarmee zijn vijfde zege boekte op de Kerkewijk in Veenendaal. Bij de vrouwen was de winst voor de Belgische Lotte Kopecky.

Bron: Regiosportveenendaal.nl