Hoe word ik sponsor?

Binnen de wielersport is een veelvoud van mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ploegen dragen namen van producten en/of bedrijven! Bekende renners rijden rond in het shirt met een bedrijfsnaam en producten. Veelvuldig worden deze topsporters gefotografeerd-gefilmd etc.

Om een wielerevenement heen zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw naam en/of product te promoten. Zien en gezien worden, daar draait het om! Naast het algemene sponsorschap bieden wij ook de volgende mogelijkheden:

  1. Adopteer een ploeg
  2. Shirtsponsor
  3. Rijd mee in de promotiekaravaan
  4. Event & TV uitingen
  5. Sponsorpakketten

Een dag lang uw naam in de picture tegen geringe kosten met een groot bereik! Wilt u ook meedoen of meer informatie over sponsoring? Neem dan contact op met Job van Schuppen via 06 55 33 27 79

SLO
Luka Mezgec
2017
Orica Scott
NED
Dylan Groenewegen
2016
Team Lotto NL Jumbo
NED
Dylan Groenewegen
2015
Roompot Oranjepeloton
BEL
Yves Lampaert
2014
Topsport Vlaanderen
ITA
Elia Viviani
2013
Cannondale
NED
Theo Bos
2012
Rabobank
NED
Theo Bos
2011
Rabobank
NOR
Edvald Boasson Hagen
2010
SKY
NED
Kenny van Hummel
2009
Skil-Shimano
GER
Robert Förster
2008
Gerolsteiner

Sponsoren

Comité van aanbeveling

Burgemeester Kolff

Laten wij als gemeente en u als bedrijfsleven er samen de schouders onder zetten en hiermee kunnen laten zien dat Veenendaal-Veenendaal een blijvende plek op de internationale wielerkalender verdient.

Lees meer

Jeroen Wielaert

Het is de erelijst van een ware klassieker, om te beginnen met Joop Zoetemelk in 1985. Op de finish op de Veenendaalse Kerkewijk zijn vele groten hem gevolgd.

Lees meer

Joop Zoetemelk

De wedstrijd Veenendaal-Veenendaal is voor mij een herinnering die mij dierbaar is omdat ik vier dagen later in Italië Wereldkampioen werd.

Lees meer

Hennie Kuiper

Veenendaal » Veenendaal had zich gelijk geprofileerd als een wedstrijd waar alle kampioenen graag kwamen rijden.

Lees meer